Videóajánló

Chat
Üdvözöllek !

Deschamps megbánta, hogy elhagyta a Juvét

A Marseille jelenlegi edzője sajnálja, hogy 2007-ben otthagyta volt csapata edzői székét.

Deschamps 2006-ban vette át a szakmai irányítást, miután a klubot a Serie B-be száműzték a Calciopoli botrány kétes kimenetelű lezárásaként.
A zebrák magabiztosan visszajutottak az első osztályba, de az edző az általa nyújtott meggyőző teljesítmény ellenére távozott a csapattól.

A francia szerint ez egy meglehetősen rossz döntés volt részéről, de hangsúlyozta, tanult ebből a döntésből.

„A távozásomat a Juvetól továbbra is sajnálom, de ez a hiba tanított nekem valamit – soha ne hozz hirtelen döntést a szezon végén, amikor még mindenki forrófejű és indulatos. Megfizettem ezért a tapasztalatért.” - nyilatkozta a L'Equipe újságnak.

Deschampsot korábban kapcsolatba hozták a Roma vezetőedzői pozíciójával, még azelőtt, hogy az olaszok a Barcelona B csapatnának vezetőjét, Luis Enrique-t nevezték ki a farkasok élére.

A 42 éves Didier jelenleg boldog Marseille-ban és reméli, hogy minden eszközt meg tud adni klubjának ahhoz, hogy hozzásegítse őket egy még magasabb szint eléréséhez.

„A Marseille volt az első opció számomra, Margarita Louis-Dreyfus (a tulajdonos) mindig példamutató magatartást tanúsított felém, Vincent Labrune (az elnök) pedig mindig megválaszolta a kérdéseimet.” - mondta el a tréner.

„A klub 2013-ban ünnepli BL győzelmük 20. évfordulóját és én ott akarok lenni. Ha minden jól megy, szintén ott akarok lenni majd a következő szezonban is, amikor is az OM már az új Stade Velodrome-ban játszik. Talán addigra a részvényesek is megtalálják a pénzügyi módját annak, hogy a klub magasabb célokért küzdhessen.”

topfoci.hu

Spekulációk

Hatem Ben Arfa
Kor: 24
Nemzetisége: francia
Pozíció: Csatár
Klub: Newcastle U.
Ár: 7.000.000 M €

Nicklas Bendtner
Kor: 23
Nemzetisége: dán
Pozíció: Csatár
Klub: Arsenal
Ára: 15.000.000 M €

Meccscenter

Következő Mérkőzés

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/51/VannesOC.png

Vannes OC - Marseille

Stade de la Rabine

2011.07.08 - 19:00

Barátságos M.

Link: Hamarosan...

 

Mini Tabella

1. OSC Lille 76 P

2. Marseille 68 P

3. Lyon 64 P

4. Paris SG 60 P

5. Sochaux  58 P

Rakj a kedvenceid közé !