Videóajánló

Chat
Üdvözöllek !

Igazolásdömping Franciaországban

Belehúzott a francia bajnok Lille, Dimitri Payet után három igazolást is eszközölt, a cseh védő David Rozehnal, a nigériai kapus Vincent Enyeama és az Auxerre-középpályás Benoit Pedretti is a LOSC játékosa. A Marseille sem akar lemaradni, Alou Diarra

A Bruges-t, a Newcastle-t, a Laziót, és a PSG-t is megjárt cseh védő kölcsönben már az elmúlt szezonban is a Lille-nél játszott, most kivásárolták a HSV-tól fél millió euróért.

David Rozehnal hároméves szerződést kapott, hasonlóan a 28 éves, nigériai kapus Vincent Enyeamához, akire a vébéről is emlékezhetünk. Ő ingyen jön, Mickael Landreau helyettese lesz.

Az Auxerre csapatkapitánya, Benoit Pedretti is a Lille-t választotta, a változatosság kedvéért három évre. Másfél millió euróra tippelik a vételárát.

A Marseille is folytatja az erősítést, a Bordeaux-csapatkapitány, francia válogatott védekező középpályás Alou Diarra és a tehetséges Monaco-védő Nicolas Nkoulou kötött ki a Riviéra-parton. Utóbbi ügylet keretében a 19 éves togói védő Senah Mango az ellenkező utat járja be (köcslönben). Korábban a támadó középpályás Morgan Amalfitano (ingyen) és a balbekk Jérémy Morel (2,5 millió euró) hagyta ott a Lorient-t Didier Deschamps kedvéért

Spekulációk

Hatem Ben Arfa
Kor: 24
Nemzetisége: francia
Pozíció: Csatár
Klub: Newcastle U.
Ár: 7.000.000 M €

Nicklas Bendtner
Kor: 23
Nemzetisége: dán
Pozíció: Csatár
Klub: Arsenal
Ára: 15.000.000 M €

Meccscenter

Következő Mérkőzés

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/51/VannesOC.png

Vannes OC - Marseille

Stade de la Rabine

2011.07.08 - 19:00

Barátságos M.

Link: Hamarosan...

 

Mini Tabella

1. OSC Lille 76 P

2. Marseille 68 P

3. Lyon 64 P

4. Paris SG 60 P

5. Sochaux  58 P

Rakj a kedvenceid közé !